Projekttbla

Pályázatok

Csapó-Struktur Kft. vállalkozás fejlesztése Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott Csapó-Struktur Kft. vállalkozás fejlesztése című, GINOP-1.2.9-20-2021-02586 jelű támogatási kérelem keretében 8 743 700 Ft összegű támogatási döntés érkezett eszközbeszerzés és bérkifizetés megvalósítására.


A kedvezményezett neve: Csapó-Struktur Kft.


A projekt címe:  Csapó-Struktur Kft. vállalkozás fejlesztése


A szerződött támogatás összege: 8 743 700 Ft


A támogatás mértéke: 70 %


A projekt tartalmának bemutatása: 

A pályázati támogatást új technológiai eszközök beszerzésére, bérköltségre és projektmenedzsment feladatok ellátására tervezzük
fordítani. Az eszközbeszerzés során egy minirakodó beszerzését tervezzük, mely a kivitelezési tevékenységnél a munkaterület előkészítését és tereprendezési folyamatok elvégzését segíti. Az új eszköz hozzájárul cégünk fejlődéséhez. Új technológiát tudunk alkalmazni kivitelezői tevékenységünk során a feladatok ellátásához. A projektmenedzsment feladatok ellátására külső szolgáltatót vonunk be, hogy a projekt végrehajtása során felmerülő feladatok, elszámolások zavartalanul megvalósulhassanak. A bértámogatást az alkalmazottak bérköltségére és a munkáltatói járulékokra kívánjuk felhasználni. A bértámogatás tehermentesíti a vállalkozás kiadási odalát, ezáltal további forrásokat tudunk átirányítani a vállalkozásunk növekedéséhez. A támogatással társaságunk eszközparkja növekszik. Új tevékenység elvégzésére leszünk képesek, mely lehetőséget biztosít megrendeléseink számának növelésére.


A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.10.31.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-02586

Projekttbla